Om oss

 

HEJ, ALLA BARNVAGNS INTRESSERADE KUNDER !

Under  25  år ( 1992-2017) har EUROBABY FACTORY OUTLET  haft det stora nöjet att leverera 36.000  barnvagnar till mycket nöjda kunder från våra tidigare välkända butiker. i Stockholm

 

VI HAR ÖPPET 7 DAGAR I VECKAN  DYGNET RUNT I VÅR NYA  WEBSHOP,

 

VI HAR ÖVER 200 BARNVAGNAR I LAGER FÖR OMGÅENDE LEVERANS, STÖRSTA BARNVAGNSLAGRET AV ALLA I STOCKHOLM

 

ALLA ÄR FABRIKSNYA OCH ALLTID OANVÄNDA I KARTONG  OCH DE SÄLJS MED 1 ÅRIG GARANTI .

 

 

Vi finns i  i Sollentuna  (Helenelund)  Mittemot OK Bensinstation, nedanför båtfirman Jobs Marin 

 

Vi har alltid ställt mycket höga  krav på kvalitet och design. Samtliga vagnar är testade och godkända av de Nordiska Testanstalterna SP och F-1 Lab eller TÜV för leverans inom Sverige

 

Vi handhar endast barnvagnar helt utan mellanhänder, och också genom egen import,  då vi har  mycket lång erfarenhet av leverantörerna /  fabrikerna i Europa och  vi har lagt ner stor möda för att få högsta möjliga high end kvalitet.

 

Vi kräver samma kvalitet och fina design som de allra dyraste märkena har, utan att gå via fördyrande agenter och grossister .

Vi säljer endast  högklassiga och väl beprövade vagnar med garanti från ISO 9000  certifierade fabriker när Ni köper av oss i vår WEBSHOP 

 

Alla vagnar uppfyller EN 1888 säkerhetsnorm för Europa

Förlossningsgaranti,  Trygghet och sedvanliga konsumentgarantier gäller på alla vagnar vi säljer.

 

Vi har vårt servicecenter  på samma ställe i Sollentuna, dit Ni kan komma med er vagn för service även långt efter att garantitiden gått ut.

Vi har också fullständigt reservdelslager till alla vagnar från 1991 till 2017 års modeller.

 

Vår besöksadress är: Hedvigsdalsvägen 62, 191 43 Helenelund /Edsviken ( Sollentuna) Precis vid  OK / Q8 macken I Helenelund 

Tel. 08-35 40 10 eller Mobil 0739-86 55 00 

VI HAR ETT NÅGOT ANNORLUNDA SORTIMENT I VÅR WEBSHOP SOM VI SÄLJER TILL SVERIGES BILLIGASTE PRISER , OM NI SÅ ÖNSKAR KAN NI BESÖKA OSS I VÅR  FYSISKA BUTIK OCH HANDLA ÖVER 200 MÄRKESVAGNAR SAMT KÄNNA OCH KLÄMMA PÅ VAGNARNA OCH GIVETVIS HANDLAEN VAGN , SOM DOCK BLIR NÅGOT DYRARE  P.G.A HÖGRE KOSTNADER  I SAMBAND MED MANUELL SERVICE. 

 

PÅ ALLA VAGNAR SOM KÖPS I BUTIKEN  TILL BUTIKENS PRISER INGÅR EN 3 ÅRIG SERVICEGARANTI  MED SERVICE MEDANS NI VÄNTAR 5 DAGAR I VECKAN ( MÅN--fRED) OM MAN KÖPT VAGNEN I BUTIKEN.

 

VÄLKOMNA ATT KÖPA EN VAGN AV OSS

Organisationsnummer: VAT: SE400521471501 

 

 

Projektets historia

I denna del kan du beskriva projektets historia och förklara att det skapats. Det är lämpligt att nämna milstolpar för projektet och hedra deltagande personer.

Våra användare

Här kan du beskriva typiska användare och varför detta projekt är viktigt för dem. Det är bra att motivera din kunder så att de kommer tillbaka till din webbsida.